Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Өсімдік шаруашылығы өнімдерін сақтаудың және өңдеудің инновациялық технологиялары
-
Пәннің мақсаты өсімдік шикізатынан тамақ өнімдерін өндіруде инновациялық технологияларды қолдану дағдыларын игеру болып табылады. Тағамдық құндылығы жоғары өсімдік шаруашылығы өнімдерінің шикізатының тұтынушылық қасиеттері. Өсімдік шикізатынан өнімдерді өндірудің, тасымалдаудың және сақтаудың инновациялық технологиялық процестері. Ассортиментті кеңейту жолдары.
-
Образовательная программа 7M07203 Тамақ өндірісінің тұрақты технологиялары мен инновациялары
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 1