Азық-түлік өнімдерін кептіру технологиясы

  • Пәннің мақсаты: Өндірілетін өнімдердің тиімділігі мен сапасын арттыруға ықпал ететін кептірудің технологиялық процестерін әзірлеу және оңтайландыру үшін білім мен практикалық дағдыларды қалыптастыру. Пән аясында: өнімдерді кептірудің негізгі принциптері мен кезеңдері, кептіру кезінде болатын физикалық-химиялық процестер, өнімдерді кептіру әдістері, өнімдерді кептіруге арналған жабдықтар, заманауи технологиялар мен құрылғылар қарастырылады.
  • Образовательная программа 6B07205 Тағам химиясы және технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top