Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Азық-түлік өнімдерін кептіру технологиясы
-
Пәннің мақсаты: Өндірілетін өнімдердің тиімділігі мен сапасын арттыруға ықпал ететін кептірудің технологиялық процестерін әзірлеу және оңтайландыру үшін білім мен практикалық дағдыларды қалыптастыру. Пән аясында: өнімдерді кептірудің негізгі принциптері мен кезеңдері, кептіру кезінде болатын физикалық-химиялық процестер, өнімдерді кептіру әдістері, өнімдерді кептіруге арналған жабдықтар, заманауи технологиялар мен құрылғылар қарастырылады.
-
Образовательная программа 6B07205 Тағам химиясы және технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2