Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Сусындар өндіру технологиясы
-
Пәннің мақсаты: Алкогольді және алкогольсіз сусындарды өндіру технологиясымен байланысты мәселелерді шешу қабілетін қалыптастыру. Пәнді оқу барысында сусындарды өндіру технологиясының негіздері, технологиялық жабдықтар, түссіздендіру және тұрақтандыру мақсатында өңдеу әдістері, сондай-ақ студенттердің топтық және жеке жұмысын қолдана отырып, технологиялық процестің әртүрлі кезеңдеріндегі микробиологиялық және технохимиялық бақылау қарастырылады.
-
Образовательная программа 6B07205 Тағам химиясы және технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1