Сусындар өндіру технологиясы

  • Пәннің мақсаты: Алкогольді және алкогольсіз сусындарды өндіру технологиясымен байланысты мәселелерді шешу қабілетін қалыптастыру. Пәнді оқу барысында сусындарды өндіру технологиясының негіздері, технологиялық жабдықтар, түссіздендіру және тұрақтандыру мақсатында өңдеу әдістері, сондай-ақ студенттердің топтық және жеке жұмысын қолдана отырып, технологиялық процестің әртүрлі кезеңдеріндегі микробиологиялық және технохимиялық бақылау қарастырылады.
  • Образовательная программа 6B07205 Тағам химиясы және технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top