Тағам өнімдерінің орамдары

  • Пәннің мақсаты: Орамдардың материалдарының негізгі түрлері мен қасиеттерін, азық-түлік қаптамасының құрамын, орау технологиясын, орау материалдарына қойылатын талаптарды меңгереді. Пән шеңберінде: технологиялық процесті оңтайландыруға және дайын өнімнің сапасына әсер ететін шикізат пен жартылай фабрикаттардың қасиеттерін анықтау және талдау, ресурс үнемдеу, тамақ өнімдеріне арналған қаптаманы әзірлеу, қаптаманың әртүрлі түрлерінің технологиясы қарастырылады.
  • Образовательная программа 6B07205 Тағам химиясы және технологиясы
  • Несиелер 4
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top