Тағамдық дисперсті жүйелер

  • Пәннің мақсаты: Дисперсті жүйелер мен фазалық беттердің негізгі қасиеттерін, фазааралық құбылыстарды, тамақ өнімдерін өндіруге арналған дисперсті жүйелерді алу әдістерін қарастыру. Пәнді зерделеу кезінде дисперсті жүйелер мен фазааралық құбылыстар, жоғары дисперсті жүйелердің молекулалық-кинетикалық қасиеттері, дисперсті жүйелердің тұрақтылығы, құрылымдық-механикалық, электрокинетикалық және оптикалық қасиеттері, өзін-өзі қалыптастыратын жүйелер, беттік-белсенді заттар қарастырылады.
  • Образовательная программа 6B07205 Тағам химиясы және технологиясы
  • Несиелер 4
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top