Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағам өнімдерінің биохимиясы
-
Пәннің мақсаты: Тағамды сақтау, өңдеу және дайындау процесінде тағамда болатын биохимиялық өзгерістер туралы жүйелі білімді қалыптастыру. Пәнді оқу кезінде тамақ өнімдерінің химиялық құрамы және биохимиялық процестері, биохимиялық талдау әдістері, тағамның тағамдық құндылығындағы биохимиялық компоненттердің рөлі қарастырылады.
-
Образовательная программа 6B07205 Тағам химиясы және технологиясы
-
Несиелер 5
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1