Тағам өнеркәсібіндегі нанотехнология

  • Пәннің мақсаты: Студенттерде наноматериалдармен жұмыс істеу, олардың қасиеттері мен тағам өнімдерін орау, сақтау және қайта өңдеудегі қолданылуы туралы білім мен дағдыларды қалыптастыру. Пән шеңберінде: тағам өнімдерінің сапасын, қауіпсіздігін және функционалдығын жақсарту үшін наноматериалдар мен наноқұрылымдарды пайдалануға мүмкіндік беретін негізгі принциптер, әдістер мен технологиялар қарастырылады.
  • Образовательная программа 6B07205 Тағам химиясы және технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top