Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағам өнеркәсібіндегі нанотехнология
-
Пәннің мақсаты: Студенттерде наноматериалдармен жұмыс істеу, олардың қасиеттері мен тағам өнімдерін орау, сақтау және қайта өңдеудегі қолданылуы туралы білім мен дағдыларды қалыптастыру. Пән шеңберінде: тағам өнімдерінің сапасын, қауіпсіздігін және функционалдығын жақсарту үшін наноматериалдар мен наноқұрылымдарды пайдалануға мүмкіндік беретін негізгі принциптер, әдістер мен технологиялар қарастырылады.
-
Образовательная программа 6B07205 Тағам химиясы және технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1