Тағамдық қоспалар химиясы

  • Пәннің мақсаты:студенттердің тағамдық қоспалардың химиялық құрамы, қасиеттері мен қызметі туралы білімдерін қалыптастыру, сондай-ақ оларды талдау және қауіпсіздікті бағалау дағдыларын дамыту. Пән аясында: тағамдық қоспалар химиясында қолданылатын негізгі принциптер мен әдістер, тағамдық қоспалардың жіктелуі мен қызметі, тағам өнеркәсібінде қоспалар түрлерін қолдану, тағамдық қоспаларды талдаудың химиялық қасиеттері мен әдістері, тағамдық қоспаларды пайдалануды реттейтін нормалар мен стандарттарды зерттеу қарастырылады.
  • Образовательная программа 6B07205 Тағам химиясы және технологиясы
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top