Тағам өнімдерін химиялық талдау

  • Пәннің мақсаты: Зерттелетін тағам өнімдерін сапалы және сандық анықтау әдістерінің теориялық, практикалық негіздерін зерделеу кезінде оның нәтижелерін талдау және түсіндіру құзыреттерін қалыптастыру. Білім алушыларды тағамның құрамын анықтау үшін қолданылатын физика-химиялық талдаудың негізгі қағидаттарымен таныстыру, сондай-ақ тағамның сапасы мен қауіпсіздігін бағалау үшін қажетті білім мен дағдыларды қалыптастыру.
  • Образовательная программа 6B07205 Тағам химиясы және технологиясы
  • Несиелер 6
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top