Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағам өнімдерін химиялық талдау
-
Пәннің мақсаты: Зерттелетін тағам өнімдерін сапалы және сандық анықтау әдістерінің теориялық, практикалық негіздерін зерделеу кезінде оның нәтижелерін талдау және түсіндіру құзыреттерін қалыптастыру. Білім алушыларды тағамның құрамын анықтау үшін қолданылатын физика-химиялық талдаудың негізгі қағидаттарымен таныстыру, сондай-ақ тағамның сапасы мен қауіпсіздігін бағалау үшін қажетті білім мен дағдыларды қалыптастыру.
-
Образовательная программа 6B07205 Тағам химиясы және технологиясы
-
Несиелер 6
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2