Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағам өнімдерін сенсорлық бағалау
-
Пәннің мақсаты: Арнайы дайындалған дегустаторлар мен автоматтандырылған жүйелерді пайдалануды және сенсорлық бағалау әдістері мен техникасын меңгеру. Практикалық тапсырмаларды орындай отырып, тағамның сапасын, дәмін, иісін, құрылымын және сыртқы түрін бағалау үшін адамдардың сезімдерін жүйелі түрде қолдана отырып, тағамның тұтынушылық қасиеттерін анықтайды.
-
Образовательная программа 6B07205 Тағам химиясы және технологиясы
-
Несиелер 6
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1