Тағам өнеркәсібіндегі стандарттау, сертификаттау және метрология*

  • Пәннің мақсаты: Тағам өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігін қамтамасыз ету үшін қажетті стандарттардың, сертификаттаудың және метрологиялық процестердің негіздерін қалыптастыру.Пән шеңберінде тамақ өнеркәсібіндегі стандарттау принциптері мен әдістері, тамақ өнімдерін сертификаттау процестерімен танысу, метрология негіздерін зерттеу, өлшеу әдістері, жабдықты калибрлеу және өндіріс процестеріндегі деректердің сенімділігін қамтамасыз ету үшін қажетті өлшеу дәлдігін бақылау қарастырылады.
  • Образовательная программа 6B07205 Тағам химиясы және технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top