Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Мамандыққа кіріспе
-
Пәннің мақсаты: Студенттерге тағам химиясы және технологиясы мамандығы туралы жалпы ақпарат беру, тағам өнімдерін зерттеуге байланысты негізгі және негізгі ұғымдармен, олардың химиялық құрамымен, технологиялық процестерімен және талдау әдістерімен таныстыру. Көмірсулар, ақуыздар, майлар, дәрумендер мен минералдар сияқты тағамның негізгі компоненттерін, сондай-ақ олардың функциялары мен адам денсаулығы үшін маңыздылығын қарастыру.
-
Образовательная программа 6B07205 Тағам химиясы және технологиясы
-
Несиелер 6
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 1