Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Инновациялық тағам технологиялары
-
Пәннің мақсаты: Тағам өнеркәсібінде жаңа технологияларды әзірлеу мен енгізудегі заманауи әдістер мен тәсілдерді қарастырады. Осы пән шеңберінде: тағам технологиясындағы инновациялық процестердің принциптері, жаңа өнімдерді әзірлеу және енгізу кезеңдері, жаңа ингредиенттерді пайдаланудағы заманауи үрдістермен танысу, нанотехнология, биотехнология және молекулалық гастрономия сияқты заманауи технологиялық процестерді зерделеу және оларды тағам өнімдерін өндіруде қолдану қарастырылады.
-
Образовательная программа 6B07205 Тағам химиясы және технологиясы
-
Несиелер 6
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1