Нутрициология

  • Пәннің мақсаты: Рационалды тамақтану саласында теориялық білімді игеру және дағдыларды қалыптастыру. Пәнді оқу барысында диетаның адамның физикалық және психикалық жағдайына әсері, аурулардың алдын алу, иммундық жүйені нығайту, физикалық белсенділікке, денсаулық жағдайына байланысты дұрыс тамақтану бойынша ұсыныстар, тағам сапасын жақсартудың заманауи әдістерін талдау, ағзаның қажеттіліктеріне сәйкес тамақ өнімдерін жасау қарастырылады
  • Образовательная программа 6B07205 Тағам химиясы және технологиясы
  • Несиелер 4
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top