Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағам өнімдерін ашыту процестері
-
Пәннің мақсаты: Ашытудың биологиялық, химиялық және технологиялық процестерін, сондай-ақ олардың тағам өнімдерін өндіруде қолданылуын зерттеу. Курс микробиологиялық ашыту принциптерін игеруге, өнімдердің органолептикалық, қоректік және функционалдық қасиеттеріне әсер етуге, сондай-ақ өндірістік жағдайларда ашыту процестерін таңдау және бақылау дағдыларын дамытуға бағытталған.
-
Образовательная программа 6B07205 Тағам химиясы және технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1