Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағам өнімдерінің химиялық экологиясы
-
Пәннің мақсаты: Студенттерде тағам өнімдерінде болатын химиялық процестер және олардың қоршаған ортаға әсері туралы түсінік қалыптастыру. Пән Тағам өнімдеріндегі химиялық ластануды бағалау және азайту әдістерін зерттеуге, сондай-ақ тағам өнімдерін өндіру мен өңдеудің экологиялық қауіпсіз технологияларын әзірлеу дағдыларын қалыптастыруға бағытталған.
-
Образовательная программа 6B07205 Тағам химиясы және технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1