Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағам шикізаты
-
Пәннің мақсаты: Тағам шикізаттарының сапасы мен қауіпсіздігі туралы теориялық білім мен практикалық дағдыларды қалыптастыру. Пән шеңберінде: шикізат түрлері және оның өндіріске қажетті тағам өнімдеріндегі маңызды рөлі, сапасы мен химиялық құрамы, бағалау негіздері, шикізатты қайта өңдеу әдістері мен технологиялары, өндіріс процесін оңтайландыру және дайын өнімнің сапасын арттыру, сақтау шарттары мен стандарттары қарастырылады.
-
Образовательная программа 6B07205 Тағам химиясы және технологиясы
-
Несиелер 6
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 2