Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Қант және кондитерлік өнімдер технология
-
Пәннің мақсаты: Студенттерде қант және кондитерлік өнімдерді өндіру, өңдеу және сапасын бағалау үшін қажетті білім мен практикалық дағдыларды қалыптастыру. Бұл пән шикізат материалдарымен, өндіріс технологияларымен, сондай-ақ кондитерлік өнеркәсіптегі сапаны басқарумен, қант пен кондитерлік өнімдер өндірісінде қолданылатын негізгі шикізатпен, олардың қасиеттерімен және түпкілікті өнімге әсерімен байланысты негізгі аспектілерді қамтиды.
-
Образовательная программа 6B07205 Тағам химиясы және технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1