Қант және кондитерлік өнімдер технология

  • Пәннің мақсаты: Студенттерде қант және кондитерлік өнімдерді өндіру, өңдеу және сапасын бағалау үшін қажетті білім мен практикалық дағдыларды қалыптастыру. Бұл пән шикізат материалдарымен, өндіріс технологияларымен, сондай-ақ кондитерлік өнеркәсіптегі сапаны басқарумен, қант пен кондитерлік өнімдер өндірісінде қолданылатын негізгі шикізатпен, олардың қасиеттерімен және түпкілікті өнімге әсерімен байланысты негізгі аспектілерді қамтиды.
  • Образовательная программа 6B07205 Тағам химиясы және технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top