Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Сүт өнімдерінің технологиясы
-
Пәннің мақсаты: Сүтті өңдеу және сүт өнімдерін өндіру саласында білім мен практикалық дағдыларды қалыптастырады. Пән шеңберінде : сүттің құрамы, оның физика-химиялық және биологиялық қасиеттері, сүтті өңдеу технологиясы және сүт өнімдерін өндіру принциптері, пастерлеу, зарарсыздандыру, ашыту процестері, сүт және сүт өнімдерінің сапасын бағалау әдістері қарастырылады
-
Образовательная программа 6B07205 Тағам химиясы және технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2