Көкөністер мен жемістерді өңдеу технологиясы

  • Пәннің мақсаты: Көкөністер мен жемістерді өңдеу әдістері мен технологияларын, сондай-ақ олардың қоректік заттарын, дәрумендерін және басқа да пайдалы компоненттерін сақтауға әсер ететін процестерді игереді. Курс консервілеу, кептіру, мұздату және басқа әдістерді қоса алғанда, өсімдік өнімдерін өңдеу туралы теориялық және практикалық білімді дамытуға, сондай-ақ ауылшаруашылық өнімдерін өңдеуге арналған жабдықты таңдау және қолдану принциптерін игеруге бағытталған.
  • Образовательная программа 6B07205 Тағам химиясы және технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top