Тағам өнімдерінің қауіпсіздігі/ МИНОР

  • Пәннің мақсаты: Студенттерде азық-түлік өнімдерінің өндірісі, сақтау және реализациясы жүргізілетін барлық кезеңдерде қауіпсіздікті қамтамасыз етудің теориялық білімдерін қалыптастыру. Пән шеңберінде: азық-түлік қауіпсіздігін реттейтін заңнама мен халықаралық стандарттар, тағам өнімдерінің қауіпсіздігіне байланысты тәуекелдерді бағалау әдістері, өндіріс процесінің барлық кезеңдерінде сапаны бақылау дағдылары, тағам өнімдерінің қауіпсіздігін басқару принциптері қарастырылады.
  • Образовательная программа 6B07205 Тағам химиясы және технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top