Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағам өнімдерінің қауіпсіздігі/ МИНОР
-
Пәннің мақсаты: Студенттерде азық-түлік өнімдерінің өндірісі, сақтау және реализациясы жүргізілетін барлық кезеңдерде қауіпсіздікті қамтамасыз етудің теориялық білімдерін қалыптастыру. Пән шеңберінде: азық-түлік қауіпсіздігін реттейтін заңнама мен халықаралық стандарттар, тағам өнімдерінің қауіпсіздігіне байланысты тәуекелдерді бағалау әдістері, өндіріс процесінің барлық кезеңдерінде сапаны бақылау дағдылары, тағам өнімдерінің қауіпсіздігін басқару принциптері қарастырылады.
-
Образовательная программа 6B07205 Тағам химиясы және технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2