Тағам өнімдерін сақтау технологиясы

  • Пәннің мақсаты: Студенттер тағам өнімдерін сақтау және олардың сапасы мен қауіпсіздігін қамтамасыз ету үшін қолданылатын қолданыстағы әдістер мен технологиялар туралы білім алады. Пән шеңберінде: Азық-түлік өнімдерін сақтаудың маңызы мен принциптері, азық-түлікті сақтауға әсер ететін факторлар, сақтау әдістері мен технологиялары, сақтау мерзімдері, сақтау шарттары мен өнім сапасының көрсеткіштері, сақталатын өнімдердің сапасын талдау және бақылау әдістері, сақтау саласындағы перспективалар мен үрдістер қарастырылады.
  • Образовательная программа 6B07205 Тағам химиясы және технологиясы
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top