Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағам өнімдерін сақтау технологиясы
-
Пәннің мақсаты: Студенттер тағам өнімдерін сақтау және олардың сапасы мен қауіпсіздігін қамтамасыз ету үшін қолданылатын қолданыстағы әдістер мен технологиялар туралы білім алады. Пән шеңберінде: Азық-түлік өнімдерін сақтаудың маңызы мен принциптері, азық-түлікті сақтауға әсер ететін факторлар, сақтау әдістері мен технологиялары, сақтау мерзімдері, сақтау шарттары мен өнім сапасының көрсеткіштері, сақталатын өнімдердің сапасын талдау және бақылау әдістері, сақтау саласындағы перспективалар мен үрдістер қарастырылады.
-
Образовательная программа 6B07205 Тағам химиясы және технологиясы
-
Несиелер 6
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1