Тағам өнімдерін әзірлеу

  • Пәннің мақсаты: Студенттерде тағам өнімдерінің тағамдық құндылығы, өнімнің сапасы мен қауіпсіздігі туралы түсініктерді қалыптастыру.Пәнді зерделеуде тағам өнімдерін әзірлеу кезінде болып жатқан химиялық, биохимиялық, механикалық процестер туралы іргелі ғылыми білім, өнім сапасын жақсарту, өнімнің тағамдық құндылығының теріс өзгерістерін азайту, оны сақтау мерзімін ұзарту үшін заманауи технологиялық әдістерді қолдану қарастырылады.
  • Образовательная программа 6B07205 Тағам химиясы және технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top