Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағам өнімдерінің қауіпсіздігінің экологиялық аспектілері/МИНОР
-
Пәннің мақсаты: Студенттерде азық-түлік қауіпсіздігі мен экологиялық факторлар арасындағы байланыс туралы түсінік қалыптастыру. Пән тағам өнімдерін өндіру, өңдеу және тұтыну процесінде туындайтын экологиялық проблемаларды зерделеуге, сондай-ақ тағам өнімдерімен байланысты экологиялық тәуекелдерді бағалау және азайту дағдыларын дамытуға бағытталған.
-
Образовательная программа 6B07205 Тағам химиясы және технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1