Тағам өндіруші кәсіпорындарын жобалау негіздері

  • Пәннің мақсаты: Тағам кәсіпорындарын жобалаудың негізгі принциптерін, функционалды аймақтарға бөлу, өндірістік процестерді жоспарлау және жабдықты таңдау бойынша теориялық білім мен түсінікті қалыптастыру. Пән шеңберінде: тиімділікті арттыру және ластану тәуекелдерін азайту үшін жобалау принциптерін, өндірістік ағындарды талдау және оңтайландыру әдістерін зерделеу, санитарлық және гигиеналық талаптарды, процестерді автоматтандыруды, тағам кәсіпорындарын жобалаудағы заманауи технологиялармен және инновациялармен танысу қарастырылады.
  • Образовательная программа 6B07205 Тағам химиясы және технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top