Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағам химиясы
-
Пәннің мақсаты: Студенттерге тамақ өнімдерінде болатын химиялық процестердің негіздері мен құрылымын, қасиеттерін және өзара әрекеттесуін игереді. Пән аясында: тағам өнімдерінің химиялық құрамы мен құрылымына қатысты негізгі ұғымдар мен принциптер, тағам өнімдеріндегі химиялық реакциялар, өңдеудің химиялық құрамға әсері, сапаны талдау және бақылау қарастырылады
-
Образовательная программа 6B07205 Тағам химиясы және технологиясы
-
Несиелер 4
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 1