Тағам өнеркәсібіндегі сапа менеджменті

  • Пәннің мақсаты: Білім алушыларда тағам өнеркәсібінің сапа менеджменті жүйесінің негізгі ұғымдары, қағидаттары, сапасын басқару әдістері мен талаптары бойынша теориялық білім мен практикалық дағдыларды қалыптастыру. Пәнді игеру барысында сапаны басқару мен менеджменттің негізгі жүйелері және олардың тамақ өнімдерін өндірудің барлық кезеңдерінде тамақ өнеркәсібінде қолданылуын меңгереді.
  • Образовательная программа 6B07205 Тағам химиясы және технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top