Инструментальдық талдау

  • Пәннің мақсаты: Тағам өнімдерінің құрамы мен қасиеттерін зерттеу үшін заманауи аспаптық талдау әдістерін қолдану саласындағы білім мен дағдыларды тұжырымдау. Пән аналитикалық аспаптармен және әдістермен жұмыс істеу қағидаттарын игеруге, сондай-ақ талдау нәтижелерін түсіндіру және оларды тағам өнімдерінің сапасын, қауіпсіздігін және стандарттарына сәйкестігін бақылау үшін қолдану қабілетін дамытуға бағытталған.
  • Образовательная программа 6B07205 Тағам химиясы және технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top