Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Инструментальдық талдау
-
Пәннің мақсаты: Тағам өнімдерінің құрамы мен қасиеттерін зерттеу үшін заманауи аспаптық талдау әдістерін қолдану саласындағы білім мен дағдыларды тұжырымдау. Пән аналитикалық аспаптармен және әдістермен жұмыс істеу қағидаттарын игеруге, сондай-ақ талдау нәтижелерін түсіндіру және оларды тағам өнімдерінің сапасын, қауіпсіздігін және стандарттарына сәйкестігін бақылау үшін қолдану қабілетін дамытуға бағытталған.
-
Образовательная программа 6B07205 Тағам химиясы және технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1