Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағам өнеркәсібі кәсіпорындарындағы санитария және гигиена
-
Пәннің мақсаты: Студенттердің тағам өнімдерін өндіру мен сақтаудың қауіпсіз жағдайларын қамтамасыз ету үшін қажетті санитарлық нормалар мен гигиеналық талаптар туралы теориялық білімдерін қалыптастыру. Пән шеңберінде: тағам өнеркәсібі кәсіпорындарының қызметін реттейтін негізгі санитарлық нормалар мен ережелер, өнімнің ластануын болдырмау әдістері, өндірістік процестің барлық кезеңдерінде санитарлық нормалар мен гигиеналық талаптардың сақталуын бақылау, кәсіпорындарда санитарияны басқару принциптері қарастырылады.
-
Образовательная программа 6B07205 Тағам химиясы және технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2