Тағам өнеркәсібі кәсіпорындарындағы санитария және гигиена

  • Пәннің мақсаты: Студенттердің тағам өнімдерін өндіру мен сақтаудың қауіпсіз жағдайларын қамтамасыз ету үшін қажетті санитарлық нормалар мен гигиеналық талаптар туралы теориялық білімдерін қалыптастыру. Пән шеңберінде: тағам өнеркәсібі кәсіпорындарының қызметін реттейтін негізгі санитарлық нормалар мен ережелер, өнімнің ластануын болдырмау әдістері, өндірістік процестің барлық кезеңдерінде санитарлық нормалар мен гигиеналық талаптардың сақталуын бақылау, кәсіпорындарда санитарияны басқару принциптері қарастырылады.
  • Образовательная программа 6B07205 Тағам химиясы және технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top