Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағам өнімдерінің сапасын қамтамасыз ету
-
Пәннің мақсаты: Тағам өнімдерінің сапасын қамтамасыз ету және зиянды заттардың қаупін азайту үшін азық-түлік кәсіпорнындағы технологиялық процестерді барынша оңтайландыру туралы білімді қалыптастырады. Пәнді оқу барысында тағам өнімдерінің сапасын қамтамасыз етудің теориялық негіздері, сапаны басқару жүйелері, өнім сапасын бақылау, сапаны бағалау әдістері, сәйкессіздіктерді талдау және өндіріс процесіндегі өзгерістерді басқару принциптері және олардың өнім сапасына әсері қарастырылады.
-
Образовательная программа 6B07205 Тағам химиясы және технологиясы
-
Несиелер 5
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1