Тағам өндірісінің процестері мен аппараттары

  • Пәннің мақсаты: Тағам өнеркәсібінде қолданылатын технологиялық процестер мен жабдықтарды жобалау негіздерін, пайдалану және оңтайландыру, тағам өнеркәсібіндегі өнімдерді өңдеу, консервациялау, орау және сақтаудың технологиялық процестерін игереді. Пәнді игеру нәтижесінде тағам өндірісінің процестерін, аппараттар мен жабдықтарды, технологиялық схемаларды, энергетикалық және материалдық баланстарды, процестерді басқаруды меңгереді.
  • Образовательная программа 6B07205 Тағам химиясы және технологиясы
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 2
Top