Тағам өнімдерінің микробиологиясы

  • Пәннің мақсаты студенттердің тағам өнеркәсібіндегі микроорганизмдердің рөлі туралы білімдерін қалыптастыру, сондай-ақ тамақ өнімдерінің микробиологиялық жағдайын талдау және бақылау дағдыларын дамыту. Пән шеңберінде: тағам өнімдерінде кездесетін микроорганизмдердің жіктелуі мен сипаттамасы; тағам өнімдерін өндіру, сақтау және өңдеу процестеріндегі микроорганизмдерді талдау; тағамдық микрофлораны зерттеу және ашыту әдістерін игеру қарастырылады.
  • Образовательная программа 6B07205 Тағам химиясы және технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top