Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағам өнімдерінің микробиологиясы
-
Пәннің мақсаты студенттердің тағам өнеркәсібіндегі микроорганизмдердің рөлі туралы білімдерін қалыптастыру, сондай-ақ тамақ өнімдерінің микробиологиялық жағдайын талдау және бақылау дағдыларын дамыту. Пән шеңберінде: тағам өнімдерінде кездесетін микроорганизмдердің жіктелуі мен сипаттамасы; тағам өнімдерін өндіру, сақтау және өңдеу процестеріндегі микроорганизмдерді талдау; тағамдық микрофлораны зерттеу және ашыту әдістерін игеру қарастырылады.
-
Образовательная программа 6B07205 Тағам химиясы және технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 1