Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағам биотехнологиясы
-
Пәннің мақсаты: Тамақ өнімдеріндегі биотехнологиялық процестердің заманауи жетістіктері және оның дамуының негізгі бағыттары туралы білімді қалыптастыру. Курста биотехнологияның технологиялық процестерін теориялық тұрғыдан негіздейтін мәліметтер жинақталған және жүйеленген. Теориялық негіздер, жалпы методология, сондай-ақ өнеркәсіптік микробтық синтездің практикалық аспектілері қарастырылады. Ферменттердің алу және қолдану ерекшеліктері жаңа тағам өнімдерін кеңейту және жасау мақсатында баяндалған.
-
Образовательная программа 6B07205 Тағам химиясы және технологиясы
-
Несиелер 4
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 1