Тағам биотехнологиясы

  • Пәннің мақсаты: Тамақ өнімдеріндегі биотехнологиялық процестердің заманауи жетістіктері және оның дамуының негізгі бағыттары туралы білімді қалыптастыру. Курста биотехнологияның технологиялық процестерін теориялық тұрғыдан негіздейтін мәліметтер жинақталған және жүйеленген. Теориялық негіздер, жалпы методология, сондай-ақ өнеркәсіптік микробтық синтездің практикалық аспектілері қарастырылады. Ферменттердің алу және қолдану ерекшеліктері жаңа тағам өнімдерін кеңейту және жасау мақсатында баяндалған.
  • Образовательная программа 6B07205 Тағам химиясы және технологиясы
  • Несиелер 4
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top