Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағам кәсіпорындарында өндірісті ұйымдастыру және басқару.
-
Пәннің мақсаты: Студенттер тағам өнеркәсібіндегі өндірістік процестерді басқару мен ұйымдастырудың әртүрлі аспектілерін игереді. Пәнді игеру нәтижесінде білім алушы өндірістік процестерді ұйымдастыру және басқару принциптерін, тамақ кәсіпорындарының құрылымдарын, өндірісті жоспарлауды, тамақ өнімдерін өңдеу мен өндірудің негізгі технологияларын, өндіріс процесін оңтайландыруды, тамақ өнеркәсібіндегі экономикалық талдау негіздерін меңгереді
-
Образовательная программа 6B07205 Тағам химиясы және технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2