Әлем халықтарының тағамдары (қ)

  • Пәннің мақсаты: білім алушылардың бойында әлем халықтарының тағамдары туралы теориялық білімді қалыптастыра отырып, әртүрлі елдердің ұлттық тағамдарын дайындау ерекшеліктерімен таныстырып, оларды даярлау технологияларын, шығу тарихын үйретеді. Орыс, қазақ, корей, грузин, үнді және т.б. елдердің ұлттық тағамдарын дайындау технологиясын, асхана ерекшеліктерін меңгертеді. Әлем халықтары тағамдарының түрлері, тағам қасиеттері, сақтау шарттары, ұлттық тағам өнімдерін дайындау технологиясы әдістерін меңгереді.
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top