Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Үй және тамақтану мәдениеті (қ)
-
Пәннің мақсаты: білім алушыларға адамның тамақтану физиологиясы туралы, құнарлы және емдік тамақтану негіздері мен емдік тамақ өнімдерін жасау принциптері туралы білім беру. Қысқаша мазмұны:тамақтану ғылымының теориялық және практикалық негіздері, құнарлы және емдік тамақтанудың теориялық негіздері, диеталық тамақтану принциптері, азық-түлік өнімдерінің физиологиялық қасиеттері, тамақтанудың тәуліктік рационын құрастырудың физиологиялық-гигиеналық негіздері жайындағы теориялық мәліметтер қарастырылады.
-
Образовательная программа 6B01409 Көркем еңбек және сызу мұғалімдерін даярлау
-
Несиелер 4
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1