Өсімдік өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігінің микробиологиялық көрсеткіштері

  • Пән өсімдік шаруашылығы өнімдерінде, өсімдік консервілерінде микробиологиялық зерттеу әдістерін зерттейді. Көкөністердің эпифиттік микрофлорасының ең тән өкілдері ретінде сүт қышқылы мен сірке қышқылы бактерияларының, ашытқы мен саңырауқұлақ спораларының топтарын зерттеу және анықтау. Өндірістің негізгі кезеңдерінде таңдалған кесілген салаттар мен көкөністердегі колиформды бактериялардың санын анықтау. Биологиялық табиғатты ластаушылар. Микотоксиндер, токсиндер. Көкөніс өнімдерінің микробиологиялық ластануына мониторинг жүргізеді. Көкөніс қауіпсіздігінің санитарлық-микробиологиялық көрсеткіштері.
  • Образовательная программа 7M09102 Ветеринариялық санитария
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top