Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Мал өнімдерінің қауіпсіздігі мен сапасын бақылау
-
Пән ветеринариялық-санитарлық сапа, мал шаруашылығы өнімдері мен шикізатының қауіпсіздігі мәселелерін қарастырады. Нормативтік-техникалық құжаттама. Бұлшық ет ұлпасының құрылымын және ет ұшаларының ұлпалық кешенін анықтай білу. Магистрант зертханалық талдау үшін сынама алу әдістемесін, жинау, сақтау және өткізу технологиясын меңгеруі, мал шаруашылығы өнімдерінің сапасын бақылаудың инновациялық әдістерін қолдануы керек. Контаминанттар және бұрмалау түрлері, оларды анықтау әдістемесі және қауіпсіздігі.
-
Образовательная программа 7M09102 Ветеринариялық санитария
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 1