Ветеринарлық заңдар мен санитарлық нормалар

  • Тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі мен тағамдық құндылығына қойылатын гигиеналық талаптарды қарастырады. Мал шаруашылығы өнімдеріне қойылатын бірыңғай санитарлық-эпидемиологиялық және гигиеналық талаптарды меңгеру. Қазақстан Республикасының ветеринариялық терминдері мен анықтамаларын, зерттеу әдістемесін, нормативтік-техникалық құжаттаманы, ветеринариялық нормалар мен ережелерді оқып білу. Тамақ өнімдерінің қауіпсіздігінің радиациялық көрсеткіштері. Кеден одағына мүше мемлекеттердің аумағына әкелінетін тауарларды әкелу кезіндегі бірыңғай санитарлық талаптар. Белгілеу. Қолдану саласы. Ингредиенттер.
  • Образовательная программа 7M09102 Ветеринариялық санитария
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top