Тамақтану қызметі қызметкерлерінің ағымдағы қызметін ұйымдастыру және бақылау

  • Пән тамақтану қызметі қызметкерлерінің қызметін жоспарлау саласында білімді; тамақтану қызметінің операциялық рәсімдері мен стандарттарын әзірлеу; қонақтарға қызмет көрсету сапасының талап етілетін деңгейін ұстап тұру үшін қызметкерлердің ағымдағы қызметін бақылау; тамақтану қызметінің материалдық ресурстар мен персоналға қажеттілігін бағалау және жоспарлау; белгіленген нормативтерге сәйкес қызметкерлердің саны мен міндеттерін айқындау, тамақтану қызметі қызметінің нәтижелерін талдау дағдыларын қалыптастырады
  • Образовательная программа 6B11104 Мейрамхана ісі және қонақ үй бизнесі
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top