Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Сүт және ет өнеркәсібі кәсіпорындарындағы технологиялық есептеулердің негіздері
-
Пәннің мақсаты ет және сүт кәсіпорындарын ұйымдастырудың жалпы ережелерін, баға белгілеу мен калькуляцияны, ет-сүт өнеркәсібі кәсіпорындарында қолданылатын құжаттардың нысанын, шикізат пен материалдарды қабылдаудың ағымдағы есеп беру құжаттарын жүргізуді үйрену және де дайын өнімді шығару, тауарлық есептерді және өндірістегі өнімдерді түгендеу.
-
Образовательная программа 6B07220 Азық-түлік өнімдері технологиясы (салалар бойынша)
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 2