Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарын жобалау
-
Пәннің мақсаты тұжырымдаманы таңдауды, өндірістік қуаттарды есептеуді, үй-жайларды аймақтарға бөлуді, технологиялық жабдықтарды іріктеуді және санитарлық-гигиеналық нормаларды қамтамасыз етуді қоса алғанда, жобалау принциптері мен әдіснамасын, кезеңдерін зерделеу, сондай-ақ экономикалық, технологиялық және экологиялық талаптарды ескере отырып, қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарының жобаларын әзірлеу болып табылады.
-
Образовательная программа 6B07220 Азық-түлік өнімдері технологиясы (салалар бойынша)
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 2