Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Қоғамдық тамақтану өнімдерін калькуляциялау негіздері
-
Пәннің мақсаты қоғамдық тамақтану саласындағы дайын өнімнің өзіндік құнын есептеу принциптерін, калькуляцияның негізгі әдістерін, бағаны қалыптастыру ерекшеліктерін, шикізатты есепке алуды және баға белгілеуді реттейтін нормативтік құжаттарды зерделеу, сондай-ақ білім алушылардың тамақтану саласында калькуляция жүргізудің және негізделген басқарушылық шешімдер қабылдаудың практикалық дағдыларын қалыптастыру болып табылады.
-
Образовательная программа 6B07220 Азық-түлік өнімдері технологиясы (салалар бойынша)
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 2