Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарындағы технохимиялық бақылау
-
Пән қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарында тамақ өнімдерінің сапасын техникалық-химиялық бақылаудың теориялық негіздері мен практикалық әдістерін зерделеу, нормативтік құжаттама талаптарына сәйкес шикізатты, жартылай фабрикаттар мен дайын тағамдарды талдаудың қазіргі физика-химиялық, органолептикалық және аспаптық әдістерін қарастыру және қауіпсіздік пен сапа көрсеткіштерін бағалау әдістерін игеру мақсатында оқытылады.
-
Образовательная программа 6B07220 Азық-түлік өнімдері технологиясы (салалар бойынша)
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1