Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өндірісінің жылу және масса алмасу процестері
-
Пәннің мақсаты студенттерге өсімдік және жануар текті шикізатты өңдеудегі жылу және масса алмасу процестері туралы білім беру, студенттердің тамақ өндірісін енгізу саласындағы кәсіптік қызметте білім, білік және дағдыларын қолдануға дайындығын қалыптастыру. технологиялық желілердің бөлігі болып табылатын жылу және масса алмасу процестері мен жабдықтарды пайдалана отырып орындалатын процестер.
-
Образовательная программа 6B07220 Азық-түлік өнімдері технологиясы (салалар бойынша)
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 2