Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігін қамтамасыз етудегі менеджмент жүйесі
-
Пән азық-түлік шикізаты мен өнімдерінің сапасын камтамасыз етуін; ішкі және сыртқы жағдайлардың зиянсыздығы мен өнім сапасына әсер етуін зерделеуге бағытталған. Тамақ өнімдерін өндірудің технологиялық жүйелерін олардың сапасының параметрлері бойынша бағалаудың сандық критерийлері; технологиялық жүйелердің жұмыс істеуінің бұзылу қаупін сапалық және сандық зерттеу әдістемелері. ХАССП, 9000 және 22000 сериялы халықаралық стандарттар негізінде тамақ өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігін үйлестіру құралдары.
-
Образовательная программа 7M07207 Тағам технологиялар және инженерия
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 2