Тамақ өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігін қамтамасыз етудегі менеджмент жүйесі

  • Пән азық-түлік шикізаты мен өнімдерінің сапасын камтамасыз етуін; ішкі және сыртқы жағдайлардың зиянсыздығы мен өнім сапасына әсер етуін зерделеуге бағытталған. Тамақ өнімдерін өндірудің технологиялық жүйелерін олардың сапасының параметрлері бойынша бағалаудың сандық критерийлері; технологиялық жүйелердің жұмыс істеуінің бұзылу қаупін сапалық және сандық зерттеу әдістемелері. ХАССП, 9000 және 22000 сериялы халықаралық стандарттар негізінде тамақ өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігін үйлестіру құралдары.
  • Образовательная программа 7M07207 Тағам технологиялар және инженерия
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top