Жаңа білім беру бағдарламасы

7M07207 Тағам технологиялар және инженерия в Семей қаласының Шәкәрім атындағы университеті

Пәндер

Оқыту нәтижелері

  • Кәсіби қызметте іргелі ғылыми, педагогикалық, басқарушылық, коммуникативтік білім мен дағдыларды қолдану.
  • Мамандандырылған деректер базасы мен ақпараттық технологияларды пайдалана отырып, ғылыми-техникалық ақпаратты талдау.
  • Ғылыми және өндірістік қызметте эксперименттік зерттеулер жүргізуде заманауи тәсілдерді қолдану.
  • Жаңа тамақ өнімдері мен биологиялық белсенді қоспаларды жасау кезінде медициналық-биологиялық талаптар мен нутрициология, экологиялық қауіпсіздік нормаларын қолдану.
  • Тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарында өндірісті, өндірістік-шаруашылық, қаржы-экономикалық қызметті ұйымдастыруды басқару.
  • Ақпараттық-коммуникациялық технологиялар құралдарын қолдана отырып, технологияларды, рецептураларды, процестерді, талдау әдістерін әзірлеу.
  • Өндірістік қызметтегі тамақ индустриясының ғылыми-техникалық прогресіне сәйкес техника және технология саласындағы инновацияларды қолдану.
  • Тамақ өнеркәсібінің инновациялық әзірлемелерін пайдалана отырып, жаңа рецептуралар мен технологияларды әзірлеу кезінде ғылыми зерттеулерді өткізу.
  • Техникалық регламенттердің халықаралық талаптарына сәйкес тамақ өнімдерінің сапасын, азық-түлік қауіпсіздігін басқару.
Top