Тамақ өнімдері өндірісінің прогрессивті технологиялық жабдықтары

  • Теориялық, технологиялық, техникалық және экологиялық аспектілерді ескере отырып, тамақ өндірісі салаларына озық технологиялық жабдықтарды қолдану саласындағы ғылыми-әдістемелік принциптер туралы білімдер кешенін дамыту болып табылады. Өндірілетін өнімнің сапасы мен санын жақсартуға мүмкіндік беретін тамақ өнімдерін өндіруге арналған машиналар мен жабдықтардың жаңа конструкцияларыментанысу; еңбек өнімділігін арттыруға мүмкіндік беретін тамақ өнімдерінің еңбек сыйымдылығын төмендету әдістерін әзірлеу; тамақ өнімдерін өндіруге арналған жаңа технологияларды, технологиялық шешімдерді және жабдықтарды игеру.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top