Тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарының жобалық инжинирингі

  • Бұл курста тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарын жобалаудың жан- жақты аспектілері қарастырылады: тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарының құрылымы; өндірістік ғимараттарға қойылатын санитарлық- техникалық талаптар; жобаның техникалық экономикалық негіздемесі; жобалау- сметалық құжаттама; учаскенің, цехтың және тұтастай кәсіпорынның жоспарын құру; инженерлік коммуникацияларды жобалау; өндірістік көлік; шикізат пен өнім ассортиментін есептеу; өндірістік цехтардың аудандарын есептеу; технологиялық жабдықты орналастыру; технологиялық процестерді ұйымдастыру кестесі.
  • Образовательная программа 6B07109 Тамақ инженериясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top