Зерттеу нәтижелерін өңдеу әдістері

  • Курста тамақ өнеркәсібінің технологиялық процестерін зерттеу кезінде алынған зерттеу деректерді өңдеу әдістері; зерттеулер нәтижелерін математикалық өңдеу әдістері; кездейсоқ шаманың сипаттамалары; тарату функциялары және олардың тікелей және жанама өлшеулердің қателіктерінің қасиеттері; компьютерлік техниканы қолдана отырып, зерттеулер нәтижелерін өңдеу; зерттеулер нәтижелері бойынша графиктер құру; сәйкестендіру алгоритмдері, олардың мүмкіндіктері мен қолдану салалары зерделенеді.
  • Образовательная программа 6B07109 Тамақ инженериясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 2
Top